OVER ONS

Bloembollenkwekerij

Begonia’s
Van zaadje tot knol. Als specialist in knolbegonia’s (tuberous begonia) weten we wat een begonia nodig heeft om te groeien en te bloeien. In de kas kweken we het zaad op tot jonge plant, die vervolgens buiten uitgroeit tot bloeiende begonia die een sterk knol vormt. Deze knollen worden via de droogverkoopmarkt verkocht. Met ons netwerk kunnen we klanten wereldwijd bedienen.

Tulpen
Onze tulpenkwekerij bestaat uit 45 hectare en ook hier streven we naar hoge kwaliteit bollen, hoofdzakelijk bestemd voor de broeierij. Deze tulpen worden door ons eigen verkoopteam verkocht. Naast de broeierij vinden onze tulpen via de droogverkoop hun weg naar de consument.

En meer
Aanvullend kweken en verhandelen wij ook andere gewassen waaronder gloxinia’s, liatrissen en krokussen.


Verkoop en marketingondersteuning

Met ons verkoopteam zorgen wij voor de afzet van onze producten over de hele wereld. Wij bieden teelt-, verkoop- en marketingondersteuning voor onze producten. Wij helpen onze klanten hiermee om zo goed mogelijk in te spelen op de vraag van de consument.


StoKolex

Via onze dochteronderneming StoKolex verhandelen wij tulpen voor de broeierij naar onder andere Oost-Europa. Naast het leveren van deze producten ondersteunt StoKolex klanten ook met teelt- en broeiadviezen om de eindconsument de beste kwaliteit tulpen te kunnen bieden.

Lees meer over StoKolex